HomeΕνημέρωσηΕπικαιρότηταΕΕΕΠ: Ξαναχτυπά με 21η blacklist, η Eldorado ξανά στο στόχαστρο

ΕΕΕΠ: Ξαναχτυπά με 21η blacklist, η Eldorado ξανά στο στόχαστρο

Εννέα ακόμα ιστότοποι συμπεριλαμβάνονται στην 21η έκδοση της “μαύρης λίστας” που εξέδωσε η ΕΕΕΠ, λίγες μόνο ημέρες αφότου έδωσε στη δημοσιότητα την προηγούμενη, 20η έκδοση, με τις παράνομες εταιρίες διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα.

 

Για ακόμα μία φορά, η Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων βάζει στο στόχαστρο της την εταιρεία Eldorado Sportwetten GmbH και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα timebet.at η οποία λειτουργούσε υπό την άδειά της και ήταν ουσιαστικά ένα εναλλακτικό domain για το timebet.gr που μπλοκαρίστηκε με την 20η black list.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, η ΕΕΕΠ έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται περιοδικά υπό την Eldorado Sportwetten GmbH.

Η νέα “μαύρη λίστα” περιλαμβάνει ακόμη εναλλακτικά domain που πραγματοποιούσαν ανακατευθύνσεις των χρηστών στο 1xbet.com/el, όπως τα 1x-02.com, 1x-04.com, xbet-2.com, 1xredntn.top.

Σε ό,τι αφορά την 1xbet είχε συμπεριληφθεί σε προηγούμενη έκδοση της “μαυρης λίστας” πριν περίπου δύο χρόνια.

 

Οι 9 ιστότοποι που προστέθηκαν στην 21η “μαύρη λίστα” της ΕΕΕΠ:

www.timebet.com
www.timebet.info
www.timebet.at
www.1x-04.com
www.1x-02.com
www.1xredntn.top
www.xbet-2.com
www.1xbit.com
v2l.ccdnss.com

Θέλουμε το email σου, θέλεις το Newsletter μας;
Για να μην τα μαθαίνεις από αλλού, κάνε την εγγραφή σου στο newsletter μας και εμείς θα σου στέλνουμε όλα τα τελευταία νέα
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Print Friendly, PDF & Email