HomePress & MediaΔελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18/6/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18/6/2015

Αθήνα, 18 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

Την  Τρίτη  16  Ιουνίου  2015  έγινε   συνάντηση,  στελεχών  της  ΟΠΑΠ   ΑΕ  με την  ΠΟΕΠΠΠ  στα  γραφεία  της  εταιρίας, μετά  από  πρόσκληση  της. Σκοπός  της  συνάντησης, ήταν  η  ενημέρωση  της  ΠΟΕΠΠΠ   για  τα  σχέδια  της  ΟΠΑΠ ΑΕ   για  το  μέλλον με  κεντρικούς   άξονες  παρουσίασης  παιγνίδια-πρακτορεία . Μετά  την  αναφορά   για  την  πορεία  των  υφιστάμενων  παιχνιδιών που  διεξάγονται  στα  πρακτορεία  μας, τονίστηκε  η  αναγκαιότητα  προσαρμογής  τους  στην  σημερινή  εποχή   και   παρουσιάστηκαν     οι   αλλαγές  που  σχεδιάζει   η  ΟΠΑΠ  ΑΕ να κάνει , σε  κάποια  από  αυτά, ώστε  να σταματήσουν  να  έχουν  φθίνουσα  πορεία,  προσβλέποντας  ανοδικά  στο  μέλλον. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν  τα  συμπεράσματα  στα  οποία  έχει  καταλήξει  η  εταιρία, μέσα  από  αναφορές και  συνεντεύξεις πελατών  αλλά  και  πρακτόρων, για  το  τι  πρέπει  να  γίνει,  ώστε  τα  πρακτορεία  μας  στο  σύνολό  τους  να  γίνουν  σύγχρονα, με  προσαρμογή  στην  νέα  εποχή,  λειτουργικά, και  με  ενιαία  εικόνα. Έγινε  εποικοδομητική  συζήτηση   γύρω  από  το  θέμα  της   παρουσίασης  με  αρκετές   ερωτήσεις  αλλά και  κατάθεση  απόψεων  από την  πλευρά  της  ΠΟΕΠΠΠ.  Ήταν ομολογουμένως  μια  πάρα  πολύ  καλή  παρουσίαση,  αναπτύχθηκε  σε  πολύ  καλό  κλίμα ,ενώ  δόθηκε  η   ευκαιρία μέσα  από την  συζήτηση  να  έρθουν  οι  δυο  πλευρές  πιο  κοντά, μετά τα  γεγονότα  των  τελευταίων  μηνών. Κοινή  θέση  και  των  δυο πλευρών  ήταν  ότι  αυτό  θα  λειτουργήσει  θετικά για  το καλό  όλων  μας.   Οι  συνάδελφοι  πράκτορες  θα  έχουν  την  ευκαιρία  να  ακούσουν   το  περιεχόμενο  της  ενημέρωσης  της  ΟΠΑΠ  ΑΕ και  τα  σχέδια  της  εταιρίας για το  μέλλον,  σε  συναντήσεις   που  θα γίνουν  σε  όλη  την  χώρα .

Στις  συναντήσεις  αυτές  που  θα  ξεκινήσουν  τις  επόμενες   ημέρες  καλό  θα  ήταν  να  συμμετάσχουν  όλοι οι   πράκτορες, ώστε  να  ενημερωθούν  από την  εταιρία, άμεσα   για  τα  σχέδια  της , που  μας  αφορούν αφού  έχουν  να  κάνουν  και με  το  δικό  μας  μέλλον.  Στις   συναντήσεις   αυτές  θα  τους  δοθεί  η  ευκαιρία  να  πουν  τις  απόψεις   τους και  φυσικά  τις  όποιες   προτάσεις  τους,  για  την βελτίωση  τόσο  των  πρακτορείων  μας  όσο  και  των  παιχνιδιών,  με  σκοπό  τις  καλύτερες  υπηρεσίες  στους  πελάτες  μας , αλλά  και την   δίκη  μας   πρόοδο.

Υπεύθυνος  Τύπου  και  Δημοσίων  Σχέσεων

Μανώλης Περάκης