ΨΗΦΙΣΜΑ Γ.Σ 12&13/12/2011

                                                                                 Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

           ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ

ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 – FAX: 210 5229289

web:www.poeppp@org- email: prpoeppp@otenet.g

Αθήνα , 14 Δεκεμβρίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π

Τη Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011 διεξήχθη η Έκτακτη Γενικής Συνέλευση της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. στην οποία κατατέθηκε εποικοδομητική συζήτηση  των συνέδρων  και ευρύτατος αριθμός εμπεριστατωμένων προτάσεων συζητήθηκαν διεξοδικά.

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση, λοιπόν, της ΠΟΕΠΠΠ κατά την συνεδρίασή της την 12η και 13η Δεκεμβρίου 2011 αποφάσισε:

 

1.VLT΄ S

Λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά της αρχικής πρότασης της ΟΠΑΠ σχετικά με την ανάπτυξη των VLT΄S, η γενική συνέλευση αποφάσισε την εισαγωγή του συνόλου των 16.500 παιχνιδομηχανημάτων μέσα στα πρακτορεία και μόνο για τα συμφέροντα των πρακτόρων, με προμήθεια επί της μικτής κερδοφορίας όπως και στα υπόλοιπα αριθμολαχεία. Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε, επίσης, τη διεκδίκηση των υπόλοιπων 18.500 μέσω των πρακτόρων. Παράλληλα η Γ.Σ ζήτησε τον ορισμό εκπροσώπων της Ομοσπονδίας στη διαμόρφωση του κανονιστικού πλαισίου των τυχερών παιχνιδιών.

 

2. ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Ως προς την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού της προμήθειας στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, αποφασίσθηκε, η υιοθέτηση της πρότασης της επιτροπής παιχνιδιών της ΠΟΕΠΠΠ για μεικτό κέρδος 30% επί της μαθηματικής κερδοφορίας (θεωρητικό margin) ανά μήκος στήλης, ανά δελτίο, αφού προηγουμένως λυθούν τα τεχνικά ζητήματα της εφαρμογής της.

 

3. ΕΦΑΠΑΞ

Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τη συνέχιση της εξυγίανσης του προγράμματος εφάπαξ με τέτοιο τρόπο ώστε να παραμείνει ευνοϊκότερο προς τις αποδόσεις αλλά και υγιές ως προς τη συνέχιση. Το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε εντολή για διενέργεια αναλογιστικής μελέτης και αφού ολοκληρωθεί θα καθορίσει το ύψος των αποδόσεων και τους ειδικούς όρους για τη συνέχισή του. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί για την ομαλή μετάβαση των αποδόσεων από το παλιό στο νέο καθεστώς. Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης θα κοινοποιηθεί σε όλα τα Διοικητικά συμβούλια των πρωτοβάθμιων σωματείων της χώρας, τα οποία εντός 10 ημερών, οφείλουν να υποβάλουν τυχόν προτάσεις τους. Επίσης η Γενική Συνέλευση επικύρωσε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για «πάγωμα» εισφορών και αποδόσεων του προγράμματος εφάπαξ.

 

                                                     ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

                                                 Σ.ΒΑΡΑΚΛΙΩΤΗΣ   Γ.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Β.ΣΙΚΛΑΦΙΔΗΣ

Θέλουμε το email σου, θέλεις το Newsletter μας;
Για να μην τα μαθαίνεις από αλλού, κάνε την εγγραφή σου στο newsletter μας και εμείς θα σου στέλνουμε όλα τα τελευταία νέα
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Print Friendly, PDF & Email