HomePress & MediaΑνακοινώσειςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

AΠ-20170117-000023                                                               Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2017

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ

Συνάδελφοι,

Στις 13 Μαρτίου 2017, ημέρα Δευτέρα, βάσει απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου την 12/1/2017, θα διεξαχθούν οι εκλογές για τα πρωτοβάθμια όργανα των Σωματείων που είναι μέλη της Ομοσπονδίας και λήγει η θητεία τους. Οι διοικήσεις αυτών των σωματείων είναι υποχρεωμένες να ενημερώσουν την ΠΟΕΠΠΠ για τη διεξαγωγή των εκλογών τους, ώστε να είναι και σύμφωνες με τα Καταστατικά αλλά και η ΟΠΑΠ ΑΕ να ενημερωθεί εγκαίρως, για να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες, προκειμένου να απενεργοποιηθεί το Κεντρικό Μηχανογραφικό Σύστημα  έως τις 17:00 μ.μ. σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Επίσης επισημαίνεται από την Ομοσπονδία ότι η νομιμοποίηση των εκλογών για το κάθε Σωματείο γίνεται μόνο εφόσον προσκομίσουν τα παρακάτω έγγραφα τα οποία πρέπει να φέρουν υπογραφή και σφραγίδα από τον/την δικαστικό αντιπρόσωπο τον οποίο οφείλουν να ενημερώσουν εγγράφως για την παρουσία του την ημέρα των εκλογών, τουλάχιστον 10 ημέρες νωρίτερα:

  1. Αντίγραφο πρακτικού Γενικής Συνέλευσης, όπου αναφέρεται στην εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής που έκανε τις αρχαιρεσίες, υπογεγραμμένο από το Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου-Ένωσης.
  2. Αντίγραφο Πρακτικών της Εφορευτικής Επιτροπής που αναφέρεται στην εκλογή του νέου Δ.Σ και των νέων αντιπροσώπων και στο οποίο θα πρέπει να αναγράφεται ημερομηνία αρχαιρεσιών και διάρκεια θητείας, συνοδευόμενο από:
  • Αντίγραφο κατάστασης μελών όπως αυτή περιγράφεται στο άρθρο 10 παράγραφος 3 του Καταστατικού, υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ της Ένωσης-Σωματείου και επικυρωμένη με τη σφραγίδα του Σωματείου-Ένωσης.
  • Κατάσταση παρόντων με τις υπογραφές τους, υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης και επικυρωμένη με τη σφραγίδα του Σωματείου-Ένωσης.
  • Χωριστές καταστάσεις ψηφισάντων, με τις υπογραφές τους, για την εκλογή:
    • Των αντιπροσώπων.
    • Των μελών του Δ.Σ και
    • Της Ελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου –Ένωσης, υπογεγραμμένες από την Εφορευτική Επιτροπή της Γενικής Συνέλευσης και επικυρωμένες με τη σφραγίδα του Σωματείου-Ένωσης.
  1. Αντίγραφο πρακτικών συνεδρίασης του Δ.Σ για τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Κατάσταση μελών του νέου Δ.Σ με τις διευθύνσεις τους και τα τηλέφωνα επικοινωνίας , fax και e-mail.
  3. Κατάσταση των νέων αντιπροσώπων με τις διευθύνσεις τους και τα τηλέφωνα επικοινωνίας , fax και e-mail.
  4. Υπεύθυνες δηλώσεις των αντιπροσώπων ότι δεν είναι μέλη διοίκησης, άλλου επαγγελματικού συνδικαλιστικού Σωματείου-Ένωσης, πλην του Σωματείου-Ένωσης από το οποίο εκλέγονται για την ΠΟΕΠΠΠ.

 

                       Για το Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ

Ο Γενικός Γραμματέας                                               Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Λυριστής                                        Κυριάκος Τοπτσίδης

 

 

Θέλουμε το email σου, θέλεις το Newsletter μας;
Για να μην τα μαθαίνεις από αλλού, κάνε την εγγραφή σου στο newsletter μας και εμείς θα σου στέλνουμε όλα τα τελευταία νέα
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Print Friendly, PDF & Email