ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ

Αθήνα, 14 Αυγούστου 2019

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εδώ και 60 χρόνια οι πράκτορες είμαστε αυτοί που κρατήσαμε όρθιο τον Οργανισμό Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου και τον εξελίξαμε με προσωπικές θυσίες και ζήλο σε παγκόσμια ηγέτιδα εταιρία τυχερών παιχνιδιών.

Αντιμετωπίσαμε με επιτυχία πολλές  δύσκολες καταστάσεις  όλα  αυτά τα χρόνια και να είστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να ξεπερνάμε τις δυσκολίες από όπου και αν προέρχονται.

Η ΠΟΕΠΠΠ είναι σε συνεχή συνεργασία με  τα αρμόδια τμήματα της ΟΠΑΠ ΑΕ και στο αμέσως επόμενο  διάστημα  προγραμματίζονται συναντήσεις  με την ηγεσία της εταιρίας, με προτάσεις που δίνουν λύσεις σε όλα τα θέματα που μας απασχολούν και δημιουργούν προοπτικές ακόμη καλύτερης συνεργασίας . Στο πλαίσιο αυτό και μετά τις συναντήσεις θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας για να καθορίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας.

Συνάδελφοι,

σας διαβεβαιώνουμε  ότι η Ομοσπονδία είναι παρούσα σε όλα τα θέματα που αφορούν τον κλάδο με γνώμονα πάντα  την προστασία του επαγγέλματος μας όπως κάνουμε άλλωστε τόσα χρόνια .

 

    για  το Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ

Ο Γενικός Γραμματέας                                                            Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Πουλημάς                                                          Αναστάσιος Λυριστής

 

Θέλουμε το email σου, θέλεις το Newsletter μας;
Για να μην τα μαθαίνεις από αλλού, κάνε την εγγραφή σου στο newsletter μας και εμείς θα σου στέλνουμε όλα τα τελευταία νέα
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Print Friendly, PDF & Email