HomePress & MediaΔελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16-5-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16-5-2011

Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 – FAX: 210 5229289

Web site: www.poeppp.org e-mail: contact@poeppp.org

Αθήνα, 16 Μαΐου 2011

Συνεχίζοντας την εβδομαδιαία ενημέρωση όλων των πρακτόρων για τις ενέργειες τις ΠΟΕΠΠΠ που σημειώθηκαν σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της διαρκούς προώθησης των θέσεών μας, ζητήσαμε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΠΑΠ. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα και η συνάντηση ορίστηκε για την Πέμπτη 5/5/2011, ημέρα σύγκλησης του Δ.Σ της ΟΠΑΠ.

Δυστυχώς το μισό διοικητικό συμβούλιο της ΟΠΑΠ Α.Ε έλαμψε δια της ΑΠΟΥΣΙΑΣ του, δείχνοντας πόσο τους ενδιαφέρουν οι απόψεις και οι θέσεις των αγαπητών Συνεργατών τους, αγνοώντας φαίνεται, πως χωρίς το δίκτυο μας, δε θα υπήρχε Δ.Σ της ΟΠΑΠ. Από την στάση τους και μόνο καταλαβαίνει κανείς εύκολα τη διαφορά, ανάμεσα σε αυτούς που ήρθαν στην εταιρεία για να δουλέψουν και σε αυτούς που μάλλον κάνουν αγγαρεία. Αναρωτιόμαστε αν η ιστορία της εταιρείας μας και η προσφορά της, τα 50 χρόνια που δραστηριοποιείτε, αξίζει τέτοιας αντιμετώπισης. Παρόλα αυτά, είχαμε υποχρέωση σε εσάς και στα μέλη της Διοίκησης που μας τίμησαν με την παρουσία τους να μην αποχωρήσουμε.

Παρουσιάσαμε όλα τα θέματα που μας απασχολούν όπως: σύμβαση, νομοσχέδιο παιχνιδιών, παράνομος στοιχηματισμός, αναβάθμιση παιχνιδιών, ΟΠΑΠ στο ίντερνετ, το θέμα με την ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΕΠΕ, τεχνολογικός εξοπλισμός, μεταβιβάσεις, επιστροφή τόκων εγγυητικού κ.α.

Στην 11η τακτική Συνέλευση των μετόχων της ΟΠΑΠ Α.Ε. που έγινε στις 11/5/2011, τοποθετηθήκαμε δια των εκπροσώπων μας και της Νομικής μας Υπηρεσίας. Προσπάθεια όλων μας είναι οι θέσεις αυτές να φτάσουν στα γραφεία των Υπουργών και όλων των μετόχων για να αποτρέψουμε το έγκλημα που σχεδιάζεται με την διαφαινόμενη πώληση της συμμετοχής του κράτους στην ΟΠΑΠ Α.Ε.

Σε απάντηση της συνάντησης, στις 5/5/2011 λάβαμε επιστολές από την ΟΠΑΠ Α.Ε για μερικά από τα παραπάνω θέματα, τις οποίες θα συζητήσουμε και θα αξιολογήσουμε σε προσεχές διοικητικό συμβούλιο.

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ