Αθήνα, 1  Αυγούστου  2022

Ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο της  Τετάρτης 27  Ιουλίου 2022 διεξήχθη  με συζήτηση επί όλων των θεμάτων που απασχολούν σήμερα τον κλάδο μας.

Η συμμετοχή μέσω ερωτήσεων, όπως και η δυνατότητα παρακολούθησης της συζήτησης του Διοικητικού Συμβουλίου  από όλους τους συναδέλφους είναι μια νέα καινοτόμος ιδέα  που εφαρμόζουμε  στην ΠΟΕΠΠΠ με στόχο την έγκυρη ενημέρωση, όλων των συναδέλφων και κυρίως της ενεργή συμμετοχή τους στις δράσεις και εν γένει στο έργο της ΠΟΕΠΠΠ.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα poeppp-app.org παρέχει σήμερα  όλες αυτές τις απαραίτητες τεχνικές δυνατότητες έτσι ώστε ο κάθε συνάδελφος με την εγγραφή του να μπορεί να ενημερώνεται για οτιδήποτε αφορά τον κλάδο μας, αλλά και να παρακολουθεί σε ζωντανή μετάδοση τις συνεδριάσεις του Διοικητικού μας Συμβουλίου.

Ήδη αυτή η πρώτη μας προσπάθεια ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν σημαντική και ενεργή, κάτι που αποδεικνύεται από το πλήθος των ερωτήσεων που τέθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Σε αυτό το πλαίσιο και με στόχο την εδραίωση της συμμετοχικής αυτής διαδικασίας θα θέλαμε να σας απευθύνουμε κάλεσμα για την εγγραφή σας (όσων δεν το έχουν ήδη πραγματοποιήσει) στην νέα διαδικτυακή πλατφόρμα ( poeppp-app.org ), καθώς στόχος μας είναι οι ανοικτές συνεδριάσεις να συνεχιστούν και με ολοένα μαζικότερη συμμετοχή.

Ήδη έχουμε προγραμματίσει να αναρτηθεί στον ιστότοπο της ΠΟΕΠΠΠ μία  συνοπτική παρουσίαση των θεμάτων που συζητήθηκαν στη πρόσφατη συνεδρίαση, ώστε να λάβουν την απαραίτητη ενημέρωση και οι νέοι χρήστες συνάδελφοι.

Για το θέμα της αναβάθμισης του στοιχήματος είναι κάτι που υποστηρίχθηκε από μας ως μια ενδεδειγμένη κίνηση .

Το στοίχημα είναι ένα πολύ αγαπητό και καταλυτικό προϊόν για τα πρακτορεία μας και η συνεχής βελτίωση του είναι ζωτικής σημασίας και απαραίτητη.

Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία  τόσο για την επιτυχία των βελτιωτικών αλλαγών, όσο και για την αποδοχή αυτών από το πελατειακό κοινό.

Η βελτιωμένη αυτή παρέμβαση στο παιχνίδι θα γίνει χωρίς να επηρεάσει αρνητικά την κερδοφορία μας καθώς έχει εξασφαλιστεί η συνεχής και εντατική παρακολούθηση των νέων δεδομένων .

Ταυτοχρόνως, έχουμε καταστήσει σαφές ότι ανάλογης άμεσης παρέμβασης θα πρέπει να  τύχουν και όλα τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τον κλάδο μας.

Σε αυτή την κατεύθυνση έχουμε καταθέσει ρεαλιστικές και τεκμηριωμένες προτάσεις και αναμένουμε την εταιρεία να προχωρήσει στην άμεση υλοποίηση τους  ώστε το δίκτυο μας να ισχυροποιηθεί κερδοφόρο και εξελισσόμενο.

Υπεύθυνος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Post Tags